lauantai 6. heinäkuuta 2013

Uusi kirjahylly!

Nyt se on viimein tapahtunut. Vanhan ja kaikkea turhaa pursuavan kirjahyllyn tilalle olen saanut uuden, ihanan säilytyspaikan kirjoille, levyille ja muille tavaroille! Kirjahyllyn vaihto ja samalla uusi vaatekaappi pakottivat minut tärkeään toimenpiteeseen. Olen eilen ja tänään karsinut kirjojen lisäksi myös kaikki laatikot turhasta roinasta. Huh! Tavaraa lähti roskalavalle järkyttävä määrä, sillä hamsteriluonteeni näyttäyi jälleen. Kuka hörhö säilyttää sellaiset yhdeksän vuotta ala-asteella saatua joulukynttilää? Minä.

Nyt tavarat on lajiteltu ja järjestetty, kirjat suorassa ja huone kiiltää puhtauttaan. Loppuillan aionkin viettä karkkikipon ja kirjapinon seurassa. Huomenna suuntaamme vielä saariston rauhaan, pois internetin läheisyydestä, meren lähistölle. Kirjat kulkevat tietysti mukana!tässä vähän "lähikuvaa" uudesta hyllystä...

...ja kauempaa


6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen hylly. Minulla tulisi vaan heti täyteen kirjoja ja koriste-esineitä. :D Paitsi jos olisi sellainen työnurkkaus, niin olisi vaan opiskelujuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vähän sellainen kirjahyllyn ja opiskelunurkkauksen sekoitus. :D Katsotaan sitten syksyllä, mitä tapahtuu kun lukio alkaa... Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Tutun näköisiä kirjoja; minullakin on Montgomerya ja Alcottia tuollaisina sini/puna-valkoisina painoksina :). Sinulla on muuten ihana bloginimi, siitä tulee mieleen Dodie Smithin romaani Linnanneidon lokikirja, oletko lukenut sen? Jos et ole, suosittelen, siinä on vähän vanhojen tyttökirjojen henkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen Linnanneidon lokikirjan lukeneeni joskus parisen vuotta sitten, pidin siitä kovasti. Blogin nimi ei kuitenkaan tule siitä, tai ainakaan en sitä ole tietoisesta ajatellut. :) Ja itse pidän noista vanhojen tyttökirjojen sini/puna-valkoisista painoksista huomattavasti enemmän kuin uusista, hauska kuulla, että jollain muullakin on niitä hyllyssä! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
  2. Minäkin huomasin nuovahoja tyttökirjat, joita itse olen alkanut nyt vanhemmalla iällä keräämään. Osassa kannet vielä vanhempaa painosta 40-60-luvuilta. :) Niissä ei ole edes kuvia päällä päin.

   Poista
  3. Voipa olla, että minulta löytyy noitakin painoksia... Tiedä häntä, mutta tyttökirjat ovat kyllä ihania kaikkina painoksina, erityisesti vanhoina. :)

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)