sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kirjakuva päivässä -haaste: päivät 24-31

 
Edelliset postaukset: 1, 2, 3 ja 4.
 
Päivä 24: paksuin kirjasi. En varmaankaan ole ainoa, hyllyni paksuin opus on Harry Potter ja Feeniksin kilta. Sivuja 1050.
 

Päivä 25: upea kansikuva. Hyllystäni löytyy useita hienoja, muun muassa Patrick Rothfussin Tuulen nimi, mutta tällä kertaa päädyin George R.R Martinin Lohikäärmetanssiin. Osien 1 ja 2 kansikuvat saa yhdistettyä isommaksi kuvaksi, joka on uskomattoman hieno.


Päivä 26: kirjoja, jokapaikassa! Jos ei lasketa sitä kun lasken kirjan hetkeksi kädestäni jollekin pöydälle, ne ovat melkeinpä aina joko tuon kaapin päällä tai kirjahyllyssä. Olen siisti ja tykkään pitää asiat järjestyksessä.Päivä 27: puhutteleva nimi. Patrick Nessin Chaos Walking -trilogian ensimmäinen ja viimeinen osa. The Knife of Never Letting Go ja Monsters of Men. Hienot nimet jo näinkin ja kaksi ensimmäistä osaa lukeneena tajuaa myös merkityksen. (Joka on kauniskammottavaloistavaupea.)

 

 Päivä 28: lukematta jo ikuisuuden. J.K Rowlingin Paikka vapaana on ollut lukulistalla ilmestymisestään asti. Ja edelleen lukematta. Nyt olen jopa Emelien blogiarvonnan kautta saanut kirjan omaan hyllyyn asti, joten ehkäpä olisi aika.

 
Päivä 29: kestosuosikki. Tähän olisi voinut laittaa Pottereita tai Tuulen nimeä, mutta mennään hiukan omaperäisemmiksi. Paljaan taivaan alla on jostain syystä noussut minulla yhdeksi suosikkikirjaksi ja -trilogiaksi, olen lukenut kirjan varmaankin valehtelematta noin viisi kertaa. Jokin siinä vain aina lumoaa!


 
Päivä 30: "bookshelfie". Tämä ei ole selfie. Eikä tässä ole kirjahyllyä. Lisäksi kuva on otettu heinäkuussa. Mitäs pienistä. Olen parannellut syysflunssa pari viime päivää, enkä ole oikein ollut oman naaman valokuvaustuulella. (Enkä usko, että tekään haluatte nähdä kuvaa punanenäisestä, sotkunutturaisesta ihmisenraadosta.) Nauttikaa siis tästä siskoni mökillä nappaamasta kuvasta, jossa luen Fangirliä iloisena uudelleen. (Naamani ei muuten ole tainnut edes näkyä blogin puolella aikaisemmin. Nyt näette puolet.)
 
 
Päivä 31: freebie. Viimeisen päivän aiheen sai valita itse ja päätin hetken mielijohteesta kasata lattialle kaikki oman hyllyn suosikkikirjat. Ja kuvan ideahan oli se, etten karsi, joten mukana on kaikkien aikojen lempikirjoja, uudempia suosikkeja ja sarjoja, joista jokaikinen osa ei ole aivan ykkössuosikki, mutta sarja itsessään ansaitsee paikkansa kuvassa. Niin ja tässähän olivat sitten vain ne omassa hyllyssä olevat lempikirjat, kokonaisuudessaan lista jatkuu vielä. 
 
 
 
Nyt on sitten kirjakuvat nappailtu ja hauskaa on ollut. Kiitos vielä Emelielle haasteen järjestämisestä!
11 kommenttia:

 1. Tuo määrä kirjoja... ;) Tulee himo lukea. Voisi ottaa vihdoin itseä niskasta kiinni ja lopettaa tuon Rossin kiertelyemisen... (Puolet on jo luettu, mutta aina tulee joku, joka änkeää edelle... ;))

  Mukava nähdä puolet kasvoista kun on aina kuvitellut sun näyttävän avatariltasi. ;) Olet kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue Rossin kirjat lueluelue! Loistava trilogia! :) Mulla on sama juttu avatarien kanssa, älä nyt vaan sano, ettet ole susi? :D Kiitos ♥

   Poista
  2. Luen mie ;) Voi ei, paljastuin! x)

   Poista
 2. Mikä määrä kirjoja... Olen kateellinen.

  Mulla on kans tuo avatar=avatarin takana oleva henkilö. Mutta ei se mitään, kaunis olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :) Pahinta on kun joku menee vaihtamaan avatarinsa. Eihän sitä nyt naamaansa voi vaihtaa :D

   Poista
 3. Minulla on myös toi Paikka vapaana ollut lukemattomana ikuisuuden! Tein itseni kanssa sopimuksen, että luen sen ennen vuodenvaihetta...nämä itselleen tehdyt lupaukset ei vaan ikinä tahdo onnistua :D no jospa tällä kertaa.

  En itse edes huomannut, että noi Lohikäärmetanssi 1 ja 2 kannet yhdistyy tollalaila, vaikka pitelin niitä molempia samaan aikaan kun olin kirjakaupassa. En edes tiedä miksi haaveilin niistä, kun en ole lukenut edes ensimmäistäkään tulen ja jään laulu sarjasta. Ensimmäistä kertaa elämässäni ajattelen, että kirjaan pohjautuva tv-sarja on niin hyvä etten usko saavani kirjasta yhtään sen enempää, mutta voi olla että olen hyvinkin väärässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole nähnyt tv-sarjaa kuin muutaman hajanaisen jakson, joten en uskalla sanoa mitään :D Kirjat ainakin ovat laatutavaraa. Ja Paikka vapaana luetaan pian. Pyhä lupaus ;)

   Poista
 4. Pitää järjestää jonkinlainen yhteisluku tuolle Rowlingin kirjalle, minunkin hyllyssäni on yksi kappale itkenyt lohduttomasti jo kauan... n__n Ja höh, vain puolikas pää... vaikkakin ihan söpö sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se kokonainenkin pää sieltä vielä ilmestyy ;) Yhteisluku voisi oikeasti toimia, saisi viimeinkin luettua. :)

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)