lauantai 9. elokuuta 2014

Kirjakuva päivässä -haaste: päivät 5-9

 
Edellinen postaus aiheesta täällä.

Viidennen päivän aiheena oli lukemista ja herkuttelua. Olette varmasti nähneet seuraamienne blogien kuvissa toinen toistaan herkuttelevamman näköisiä karkkipusseja, marjoja, kakkuja ja muita leivonnaisia. Aika astua eri maailmaan. Söin kyllä kyseisenä päivänä muun muassa herneitä, kaurakeksejä ja jäätelöä kun olimme kavereideni kanssa pitämässä kirpputoria Tammelantorilla, mutta arvatkaa oliko minulla a) kirjaa b) kameraa? Sitähän minäkin. Loppupäivän olin myös erittäin nuutuneissa tunnelmissa neljän tunnin helteessä seisoskelun jälkeen (Toispuoleinen hartiarusketus ja shortsirajat. Jusiinsa.) ja tulin kuvanneeksi vasta "yöpalaani" kahdentoista jälkeen. The Knife of Never Letting Go (bloggaus tuosta loistavasta kirjasta täällä.) ja banaani. Nauttikaa.

 
Kuudennen päivän aihe oli rakkaat kirjanmerkit. Ja antakaahan kun sanon, hienot kirjanmerkit ovat minusta ihania. En kuitenkaan ole kirjanmerkkikeräilijä, vaikka olenkin muun muassa muiden kuvissa niitä ihastellut. Hienoimmat kirjanmerkkini ovat vasemmalla, vaikka täytyy sanoa, että pupua käytän äärimmäisen harvoin. Ja koska kukkamerkki voi olla vain yhdessä kirjassa kerrallaan, useimmin käytetyt merkit ovat kohdallani kirjaston kuitit. Eivät erityisen silmiä hiveleviä, mutta täyttävät tarkoituksensa. Joskus luen jopa ilman kirjanmerkkiä. Aivojumppaa kun pitäisi muistaa sivunumero tai muuten joutuu löytämään sen nopeasti selaillen yrittäen samalla vältellä mahdollisia spoilereita.
 
 
Kirja reissussa, oli seitsemännen päivän aihe. Minä en kaupunkia kauemmas liikkunut ja ainoat mukanani olleet kirjat olivat lukion ekan vuoden oppikirjoja joita minun piti kaupata pois. Loppujen lopuksi kaupanteko siirtyi vasta maanataille, mutta reissussa kirjat ehtivät käydä.

 
Kahdeksannen päivän aiheena oli lukunurkka. Minun lempipaikkani lukea on se yksi yleisimmistä, oma sänky. Huoneeseeni ei muuta huonekalua työpöydän ja vaatekaapin lisäksi mahdukaan, joten jos haluan lukea omassa rauhassa, se on ainoa mukava vaihtoehto.

 
Tämän päivän aiheena oli kirjabloggarin työpiste. Ja lyhyestä virsi kaunis, alapuolella näkyy työpöytäni, jonka ääressä olevalla naputtelen blogitekstit. Samaan kuvaan päätin ahtaa myöskin kirjahyllyni joka alkaa olla varsin täynnä. Sain hyllyn viime kesänä ja reilussa vuodessa ollaan menty tästä kirjojen määrästä alla olevaan. Jotain on tapahtunut? Minulla on naksahtanut päässä ja kirjahyllypostauksessa mainittu hamsteriluoneeni näyttää suuntaavan kirjoihin... No, pahemminkin voisi olla.
 
 
Tälläista tällä kertaa, kesäloman viimeisiä päiviä viedään, maanantaina suuntaan takaisin koulunpenkille. Koulukirjoja on hankittu ja päällystetty, konseptipaketit rapisevat valmiina muoveissaan ja olen jopa siivoillut kaappeja vanhoista papereista. Kynien teroittamista vailla valmis siis! (Ja vain vertauskuvallisesti, sillä käytän lyijytäytekynää :D) Iloista kesän loppua kaikille!
 

6 kommenttia:

 1. Saatan ehkä vähän kadehtia siistiä kirjahyllyäsi, mutta yhteenkään Acerin tietokoneeseen en kyllä enää haluaisi tutustua. :P

  (Loistava yöpalakuva.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD Kiitos! Minulla kone on toiminut ryppyilemättä jo yli vuoden, joten toistaiseksi en voi valittaa :D

   Poista
  2. Ole hyvä vain. Täällä päin jokainen talouteen asettunut Acer on pimahtanut aika tarkkaan takuuajan loppuessa (2v), mikä herättää ehkä hieman epäilyksiä... eikä jatkuvasti uusien osteleminenkaan tunnu ihan halvalta lystiltä, vaikka koneet vaikuttavatkin ensialkuun kohtuuhintaisilta. Mutta kai ne joillain toimivat :D

   Poista
  3. Takuuajan loppumista odotellessa siis :D

   Poista
  4. Mun acer on jaksanut kohta kolme vuotta, joten hätä ei välttämättä ole käsillä. ;) Ihana kirjahylly!

   Poista
  5. Kiitos rohkaisusta :D Minäkin pidän hyllystä!

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)