maanantai 4. elokuuta 2014

Kirjakuva päivässä

Emelie blogista Le Masque Rouge järjesti kesä- ja heinäkuuksi hauskan kirjabingon, johon minäkin osallistuin. (Aloituspostaus täällä, koonti täällä.) Kirjabingo oli kirjablogeissa hurjan suosittu, mutta nyt on ruksit ruksittu ja bingot huudettu. Haasteet eivät kuitenkaan meiltä lopu, sillä nyt Emelie on kehitellyt Kirjakuva päivässä -haasteen.


Kuva Emelien blogista.
Haasteen tarkoituksena on ottaa kerran päivässä kuva oheisen listan mukaan ja julkaista se sosiaalisessa mediassa. Ohjeistukset ovat vapaasti tulkittavissa ja elokuun viimeisenä päivänä (31.8) aiheen saa vapaasti valita. Koska Facebookini on blogista erillään, enkä ole Instagramissa, olen päättänyt julkaista kuvat täällä blogin puolella aina kolmen, neljän päivän erissä.

Saa nähdä kuinka tässä vielä käy, elokuu on pitkä aika :D Mutta nyt asiaan pitemmittä puheitta.
Päivä 1. "Luettavana"

Kaikki mitä tällä hetkellä on kesken.

-David Eddings: Kiven vartija (Belgarionin taru, #1)
-Patrick Ness: The Knife of Never Letting Go (Chaos Walking, #1)
-John Green: The Fault In Our Stars
-Charles Dickens: David Copperfield
-Sally Green: Puoliksi paha (Half Bad, #1)
Päivä 2. "Ulkona"

Kai parveke lasketaan? Suunnitelmissani on suunnata tuohon tuoliin lukemaan uusinta kirjaostostani.Päivä 3. "Jotain vanhaa"

Louisa May Alcottin Tytöistä parhain. Antikvariaattilöytö, kellastuneet sivut, hajoamaisillaan oleva selkämys ja vanhan kirjan tuoksu. ♥


Päivä 4. "Kirjakassi / kirja kassissa"

Kirjastosta pari vuotta sitten ostettu kangaskassi toimii myös monessa muussa tilanteessa kuin kirjastokassina. Tänään siellä kuitenkin oli The Knife of Never Letting Go, jonka kiikutin onnellisena omistajana kotiin.

6 kommenttia:

 1. The Knife of Never Letting Go on ollut lukulistallani vaikka kuinka kauan, mutta en ole vielä saanut kirjaa lainatuksi. Se ainakin kuulostaa todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdenkymmenen sivun jälkeen se myös vaikuttaa todella hyvältä :D

   Poista
 2. The Knife of Never Letting Go on minullakin hyllyssä! Saapi nähdä milloin sen sieltä valitsen ja luen, yöpöydällä on vielä kirjoja pinossa ja lukematta, mutta tämä kyllä vaikuttaa todella hyvältä :) Odotan innolla mitä mieltä olet siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan katselleeni kirjaa kateellisena silloin kun sen ostit :D Toivottavasti päädymme molemmat pitämään siitä!

   Poista
 3. Toivon mukaan pidät puoliksi paha kirjasta, minä ainakin pidin :) Toisaalta tuntuu ,että olen ainoa joka piti siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kuullut ristiriitaisia mielipiteitä, saa nähdä kuinka käy. ;)Kolmenkymmenen sivun jälkeen en ole kauheasti kerronnalle lämmennyt.

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)