torstai 6. elokuuta 2015

Blogistanian elokuinen kesälukumaraton

Taas on aika. Viimeksi Blogistania kokoontui lukemaan 26.6 ja minäkin olin hulluudessa mukana. Koosteeni kahjosta lukupäivästä voi lukea täältä.

Tämä kesän toinen ja kaikkien aikojen kuudes lukumaraton järjestetään 15.8 eli ensi viikon lauantaina ja emäntänä toimii MarikaOksa Oksan hyllyltä -blogista. Ilmoittautuminen ja tarkemmat ohjeet löytyvätkin täältä. Pähkinänkuoressa lukumaratonin aikana on tarkoitus lukea niin paljon ja niin suurella ilolla ja antaumuksella kuin suinkin - 24 tunnin aikana.

'
Kuva luvallisesti ryövätty Oksan hyllyltä -blogista.

Itsekin lähden mukaan tähän hullutukseen, tosin pienellä varauksella. Koulut alkavat ensi viikolla ja syksyn yo-kirjoitukset lähestyvät uhkaavasti, joten katsotaan kuinka paljon ehdin lopulta lukea. Toisaalta, ainahan voi ottaa rennosti ja myös lepopäivä koulujutuista tekisi varmasti terää. Ensi viikolla sitten nähdään kuinka käy.

Lukupinosta maratonia varten postailen vielä lähempänä ja maratonpäivänä teen vielä päivittyvän postauksen edellisen maratonin tyyliin.

Mutta hei, kaikki mukaan maratoonaamaan! Luetaan yhdessä, kannustetaan toinen toisiamme ja ennen kaikkea, pidetään hauskaa!

3 kommenttia:

 1. mä oon iha täpinöissä, kiva lähtee uutena mukaan.. ihan täpinöissä :D Onneks siinä alkaa loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olipa taas ajatus mukana kommentissa. :D

   Poista
  2. Hah, tätä sattuuu itse kullekin. :D Hauskaa, että olet mukana maratoonailemassa!

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)