perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuun kooste

Minne nämä kuukaudet oikein katoavat? Tuntuu, että uutta kuukausikoostetta saa aina olla tekemässä... Kohtahan on jo vuosi 2016. (No ei nyt sentään ihan vielä, mutta kesä ainakin.)

Lukemisen ulkopuolella huhtikuu oli hyvin jännittävä kuukausi. Tein sellaisia asioita joita en koskaan ennen ollut, kuten äänestin eduskuntavaaleissa ja aloitin autokoulun. Käyttäydin äänestyspaikalla niin kuin pitikin, enkä ole vielä aiheuttanut liikenneonnettomuutta, joten kaikki on mallillaan. Lisäksi sain ihan loppukuusta kesätöitä, mikä pudotti kiven sydämeltäni. Tämän kesän suunnitelmissa on siis vähemmän mökkeilyä ja kaunokirjallisuutta ja enemmän töitä ja yo-kirjoituksiin lukemista. Palkka on kyllä kiva asia, sillä sillähän voi ostaa vaikka kirjoja, vaikka juuri huhtikuussa julistauduinkin kirjojen ostolakkoon... Huhtikuussa juhlittiin myös blogin kaksivuotissynttäreitä ja vastailin kinkkisiin kysymyksiin.

Mutta sitten huhtikuun luettuihin.

Sarah J. Maas: Crown of Midnight (Throne of Glass, #2)
Rick Riordan: Salamavaras (Percy Jackson, #1) (uusinta)
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmesin seikkailut
Jeffrey Eugenides: Virgin Suicides - Kauniina kuolleet
Melina Marchetta: Finnikin of the Rock (Lumatere Chronicles, #1) (uusinta, linkki vanhaan bloggaukseen)
Oscar Wilde: De Profundis
L.M Montgomery: Annan perhe (Anna, #6) (uusinta)
Rick Riordan: Hirviöidenmeri (Percy Jackson, #2) (uusinta)
Kiera Cass: The Selection (The Selection, #1)
Jen Campbell: Kummallisia kysymyksiä kirjakaupassa

Yhteensä: 10 kirjaa / 4071 sivua

Huhtikuu oli oikein mainio lukukuukausi. Kolme kirjaa enemmän kuin maaliskuussa, vaikka kiirettä on tässäkin kuussa pitänyt.

Luin paljon hyviä kirjoja, joista ehkä päälimmäisinä mieleen jäivät Percy Jacksonit uudelleenluettuina, Sherlock Holmesin seikkailut ja eilen lukaisemani Jen Campbellin Kummallisia kysymyksiä kirjakaupassa. Ikuisuusprojekteista loppuun sain yhden, nimittäin Oscar Wilden De Profundiksen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lukemattomia kirjastolainoja on nimittäin aivan järjetön pino. Sitä olisi toki kiva pienentää lukemalla, mutta luulenpa vieväni ainakin osan huomenna kirjastoon. Jos jonkin lainan on viisi kertaa uusinut, niin ei varmaan tule vähään aikaan luettua, vai mitä?

Kesken on edelleen muutama ikuisuusprojekti, mutta Oliver Twististä olen kuluneella viikolla taas innostunut, joten eiköhän se tule pian luettua.

Muuten toukokuulle on luvassa koulua, autokoulua ja ihan tavallista elämää. Pitkästä aikaa sellainen olo, että ei ole kymmentä projektia horisontissa häämöttämässä. Kesä tulee ja ainakin Tampereella on ollut nättejä ilmoja. (Jos ei lasketa keskiviikkoa. Pyöräilin jäisessä räntäsateessa.) Tänään alkavat myös jääkiekon MM-kisat ja pikku hiljaa alkaa kisahuuma laskeutua.

Mutta millainen oli teidän huhtikuunne? Jotain kivaa edessä toukokuussa? Ja lopuksi vielä iloista vappua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvä kuukausi tosiaan kaikkien kiireiden keskellä! :) Minun huhtikuuni oli lukemisen suhteen varsinaista hutilointia... :D Ja niin kyllä bloggaamisenkin.

  Toukokuu aloittaa torikauden ja sen myötä kesän minun maailmasssani ;) Tätä onkin taas odotettu, vaikka hurjan nopeasti tuo talvi kului. Viikon päästä on jo ensimmäinen työpäivä, jee! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tosiaan sen kuin kiitää! Mukavaa toukokuuta ja toivottavasti myös parempaa lukukuuta ;)

   Poista
 2. Hyvää vappua! Tuttu tunne toi kirjastolainapino ja huvittavinta siinä on se, että aina kun osan niistä onnistuu palauttamaan niin samalla reissulla tulee tuotua kotia takas jopa enemmän kirjoja kuin mitä on sinne kirjastoon raahannut :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Juurikin näin :D Tuo on toivoton noidankehä...

   Poista
 3. Aika kuluu täälläkin aivan liian nopeasti! Olen innostunut lukemaan kirjablogeja, joita vaikuttaa olevan todella paljon! Onko kukaan listannut niitä jonnekin? Minulla on ollut huhtikuussa aivan liian monta kirjaa yhtä aikaa kesken :D Olen lukenut niitä vuorotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on usein monta kirjaa kesken, on hauska lukea niitä vuorotellen fiiliksen mukaan! :)

   Kirjablogeja tosiaan on paljon, mistään virallisesta listasta ainakaan minulla ei ole tietoa... Googlettamalla saattaa joku löytyä, mutta siinäkään ei varmaan ole kaikkia. Muiden kirjablogien sivupalkeista löytää usein hyviä, minullakin on tuossa vasemmalla linkitettynä monia mainioita.

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)