perjantai 1. tammikuuta 2016

Joulukuun kooste

2015 on paketissa! Koko vuoden koosteen pitäisi ilmestyä lähipäivinä, mutta sitä ennen on vuoden viimeisen kuukausikoosteen vuoro.

Joulukuu oli ja meni nopeasti. Kuukauteen mahtui paljon koulujuttuja, kavereita, nauramista ja tulevaisuusahdistusta. Tv-sarjoja, kirjaostoksia ja melko vähän luettuja kirjoja. Odotettu loma alkoi viimein ja se on koostunut etupäässä syömisestä, nukkumisesta ja Netflixin tuijottamisesta. Noin viikon päästä odottaa paluu kouluun ja viimeinen jaksoni lukiossa alkaa, kääk!

Joulukuun luetut:

Marissa Meyer: Winter (The Lunar Chronicles, #4)
Colleen Hoover: Slammed (Slammed, #1)
V.E Schwab: A Darker Shade of Magic (A Darker Shade of Magic, #1) 
Laura Lindstet: Oneiron
Rick Riordan: Percy Jackson and the Greek Heroes (bloggaus tulossa)

Yhteensä: 5 kirjaa / 2485

Olen kirja-arvosteluissa tyylikkäästi kuukauden jäljessä. Eivätköhän nuokin bloggaukset joskus ilmesty, kunhan saan ensin vuodenvaihteen koosteet ynnä muut tehtyä. Viisi kirjaa tuntuu määrällisesti olevan nykyään melkeinpä vakio.

Laadullisesti joulukuu oli hieno kuukausi. Marissa Meyerin Winter oli mahtava päätösosa kerta kaikkiaan hienolle The Lunar Chronicles -sarjalle. Tätä suosittelen lämpimästi! Slammed oli tuttuun Colleen Hooverin tyyliin koukuttavaa ja nopeaa luettavaa. V.E Schwabin A Darker Shade of Magic aloittaa samannimisen sarjan, jonka parissa aion ehdottomasti jatkaa. Lumoava fantasiamaailma. Laura Lindstetin Oneironissa on edelleen sulattelemista, ja aivan täysin en syksyn Finlandia-voittajasta lumoutunut. Lukemisen arvoinen teos kuitenkin ehdottomasti kyseessä! Vuoden viimeinen kirja oli Rick Riordanin Percy Jackson and the Greek Gods, joka nauratti ja viihdytti tuttuun Riordanin tyyliin.

Sellainen joulukuu ja vuosi on paketissa. Loppuun vielä kuva joulun kirjaisisista lahjoistani.


Onnellista uutta vuotta 2016!

8 kommenttia:

 1. Ah, Lunar Chronicles pitäisi kyllä lukea!

  Oon niin kateellinen sulle tosta Potterista, minäkin haluun :D (ja ei auta, luen tosta edelleen et Paperipussi :DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, kyseessä on aivan ihana sarja! Potter on erittäin ihana, Paperiprinssi (tai pussi :D) pitäisi kyllä lukea.

   Poista
 2. Tuo viisi kirjaa tuntuu nykyään jo ihan hurjalta saavutukselta. Itse en tainnut lukea niin montaa kirjaa koko syksyn aikana.. Ostin pikkusiskolleni tuon Potterin joululahjaksi, toivon mukaan pääsen itsekkin siihen käsiksi ennen kun loma loppuu . :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi sitten olisin varmaan tuhahdellut itselleni, mutta nyt olen itsekin tyytyväinen viiteen kirjaan. Laskin 2016 lukutavoitetettakin reilusti viime vuodesta. Minäkin odotan sitä, että löydän sopivan hetken tarttuakseni kuvitettuun Potteriin!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää lahjapinosi. Minäkin sain Oneironin ja se on kyllä huikea! Vaikka ei kai vielä saisi sanoa, kun on osa lukematta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oneiron oli kyllä jotain ainutlaatuista. Veikkaan, että jos pidät kirjasta jo nyt paljon, tulee loppukin olemaan mieleinen. :D

   Poista
 4. Odotan Oneiron-bloggaustasi!

  Lindstedtin Sakset (2007) on todella hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että sitä saa odottaakin... :D Pitääpä pistää vinkki korvan taakse.

   Poista

Kirjaneito kiittää kommentista! ;)